Vem är jag, egentligen?

Har ju haft bloggen rätt länge nu, men har inte gjort nån riktig presentation om mig själv, tror jag?
 
I alla fall, lika bra att börja från början.
 
Jag heter Jenny Zettergren och är född år 2001. Jag spelar fotboll 3 dagar i veckan, varav en av de gångerna är match. Jag tränar friidrott 1 gång i veckan samt lite tävlingar då o då.
Jag rider även på Säva Ridcenter. Är fodervärd på en d-ponny som heter Wakinya. Dock så ska jag testa en annan d-ponny som heter Snowy under hösten. Jag gillar att tävla, speciellt hoppning. Wakinya hoppar jättebra på träningar men när det är dags för tävling så lägger hon av, backar undan, hon tycker inte att det är kul helt enkelt. Riktigt synd då hon är en sån trevlig ponny annars.
 
Wakinya↓
Snowy↓

Min familj består av mamma Lena, pappa Jimmy, lillbrorsan Olle, och så mina 2 halvstorasystrar Malin & Linda. Jag har en grå lurvig kanin som heter Putte.

Som person så är jag väl snäll, förstår lite trögt ibland, är rätt pinsam och är inte rädd att säga vad jag tycker. Jag älskar snälla människor, killar, hästar, att vara med kompisar och mycket mer. Många säger att jag är rolig, o förstår inte alls vad dom menar med det... ;)
Jag har väldigt dålig humor, fast den är väldigt bra egentligen. Jag kan skratta åt precis vad som helst.
Jag är ganska lång för min ålder, o rätt mogen, o många "nya" som träffar mig tror att jag är typ 99a. Det är kul, fast inte när dom säger "va?! jag trodde du var 99a, är du bara 01a?" Då blir det väldigt pinsamt.
 
Några av mina stora förebilder är Kristin Erngren, Andréa Bergstrand, Anna Hellström, Josäfin Andersson och Elin Hagman
Väldigt kort om varför just dom är mina förebilder
Kristin, är väldigt duktig på att rida. Hon hjälper alltid till med något o säger "hej" om man skulle möta henne i stallet. Hon är väldigt snäll att bara prata med och väldigt bra att rida för.
Andréa rider väldigt bra, hon vet vad hon vill och ger aldrig upp. Hon är jättesnäll att prata med och säger ofta hej.
Anna är också sjukt duktig på att rida. Hon är inte rädd för att vara sig själv, hon är väldigt snäll och kommer alltid på nåt kul att prata om.
Josäfin är så sjukt cool, grym på att fota o redigera videos. Hon är väldigt rolig att prata med också, är inte rädd för att bjuda på sig själv.
Elin rider jättebra, är väldigt snäll och finns alltid om man behöver hjälp med något.
 
Jag har fler förebilder, men de här är de som plopppar upp först när någon säger " vilka är dina förebilder "
 
 
 
 
 
Om det är något mer som ni undrar så är det bara att fråga, inga frågor är dumma o jag är rätt snäll. Kommer inte äta upp er i alla fall!
 

Fruity chocolate

 

Felizia, du är underbar




We're in heaven

Munsboro Philippa

Run, run up to the heaven

 
 

My angels

n
 
Mina finaste <3
 

You are my snow, my dream

 

Benjamin Lasnier <3

 
 
 

~ She's the best

Jag kommer alltid att älska dig. <3

P.E.R.F.E.K.T.A

 

2 grymma dagar

I måndags så drog jag, Jennifer o Ida till stan. Vi gick mest runt o pratade. Gick in o ut ur affärer. Fick med mig ett par mjukisbyxor hem, gråa. Vi åt på mc Donalds. Sen åkte vi hem till mig ett tag och åt mat. Jag packade lite grejer för sen åkte vi till Jennifer o var där! Vi hade det mys, badade, skrattade och bara va. Sen så sov vi på studsmattan. Det var kallt som satan, vaknade flera gånger, fast på morgonen när vi vaknade var det hur varmt som helst! Vi åt frukost och sen cyklade vi till Björk o badade. Det var kallt i början men sen blev det skönt. Vi cyklade tillbaka o sen åt vi lunch, potatisbullar som mästerkocken Jennifer gjort! Hahah, men dom var jättegoda! Vi var väl rätt sega, hoppade lite studsmatta. Sen badade vi i poolen. Det var jätteskönt! Sen åt vi mat o jag åkte hem efter det. 2 grymma dagar med mina fina i alla fall! <3
 
 
Finaste <3
 

Flummiga


Jennifer o Ida

Idag så ska jag träffa Jennifer & Ida nere på stan! Det ska bli grymt kul att träffa dom igen! Har saknat dom jättemycket <3
 
Vi ska väl mest gå runt o prata om allt o inget, köpa nåt fika och umgås. Ni får ha en jättebra dag, för det ska jag ha!
 
Nu ska jag snart gå ner till bussen!
 
 

60 snabba frågor, typ

 
 
 
Vad står det på antäckningar? Inget
Vem ringde du senast? Mamma
Vad har du för mobil? Xperia ray
Spelar du wordfeud? Nepp
 
Farligheter -
 
Snusar du? Nej
Brukar du röka? Nej
Har du tagit droger? Nej!
Känner du folk som tar droger? Vet inte?
Har du blivit jagad av polisen? Varje dag, nej
Har du druckit så mycket att du har spytt? Nepp
Dricker du alkohol varje helg? Näj
Skulle du kunna testa droger? NEEJ
Skulle du dumpa din pojkvän, om han sa att han går på droger? Vet inte riktigt ..
Har du varit i slagsmål med någon? Nej, hha
 
Random -
 
Sover du med dörren stängd eller öppen? Stängd
Har du kysst ett ex efter att ni har gjort slut? Venne, tror nt de
Tror du att två ex kan vara vänner? Absolut
Skulle du vilja vara berömd? Både ja o nej
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? Näe
Skulle du kunna ha sex med personen du senast fick ett sms av? Neej
Brukar du tänka innan du talar? Brukar tänka medans jag pratar
Känner du någon som är oskuld? Jaa?
Skulle du vilja tatuera dig? Vart? Vne
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Ne
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? Ohja .. ;)
Tror du andra tycker illa om dig? Klart, alla kan väl inte gilla en!?
 
 
Ni får en bild på mig o saknade Jennifer!
 
 
 
 
 
Men bajs att allt innan bilden på mig o Harry försvann .
 

Film Snowy


Dagarna som gått..

Torsdag: ag drog ut 2 tänder. Usch fyfan blä. Först fick jag en salva som bedövning för sprutan. Sen sprutan som var själva bedövningen. Dee gjorde lite ont kan jag säga .. Sen så började dom vicka på tanden som de skulle ta ut, sen drog de ut den, det kändes ingenting, man bara kände att dom höll på där, och så hörde man. Sen samma sak med andra. Hela kinden var bedövad och halva tungan. Kunde inte spotta, knappt röra kinden o så. Det var hemskt. Vill absolut inte göra om dedär. Men måste det, skulle ha gjort det på tisdag men vi ska boka om tiden.
 
Fredag: Midsommarafton jue, drog till Enköping. Hade det bra, åt god mat, fast kan ju bara tugga på ena sidan.
Har inte så mycket att skriva, lekte lite lekar o så. Kommer bilder imorgon! :)
 
 
Felizia kommer du ihååg?! ;)<3

Usch usch usch

Fyf*n, ska dra ut två tänder IMORGON. Usch ja e typ fett nervös. Jag är rädd för läkare + tandläkare o sånt, har panik för sprutor o liknande.. usch ..
Menmen.. hörs imorron.

Fail

Hahah, älskar dig min fina :*


Olivia & Spotify

 

Igår & Idag & Imorgon

Igår åkte jag till tandläkaren för att fota o göra avtryck.
 
 
Första fotot så fick jag ha hakan på nån platta, bita i nån vit sak och så var det en kamera som åkte runt mitt huvud, de var jätteläskigt jue :S
Andra så fick jag ha en sån där platta i munnen, det gör så j*kla ont!
Trejde så fick jag ha några grejer som häöll undan läpparna, asså herregud vad jag såg rolig ut, höll på att börja skratta :'''D
Jag fick även göra avtryck, blä.
Det var som en platta, med nån gegga i, typ som en deg, som smakade mint & lera typ. Den tryckte hon ner på tänderna o det tog typ en minut tills det stelnade. Den där geggan var typ rosaorange..
 
Jag ska dra ut 4 tänder (fyfanjagvillinte) och sen i September blir det tandställning..
 
Men iallafall så åkte jag o mamma till maxi, hon gick in o köpte frukt + nutella till mig o Felizia, medans jag väntade på Felizia, sen åkte vi hem till mig. Först gick vi runt ute och gjorde ingenting, sen var vi med Felix, Hugo & Johan ett tag. Sen gick vi hem till mig, skärde upp frukten, la den på ett fat, tog med oss kamerorna och gick sen ut och satte oss på ett litet "berg", eller rättaresagt en sten vid skogen som är rätt hög. Där satt vi och mumsade, sen kom Felix och Hugo igen, gick till "röda kvartetet". Där stog vi och pratade ett tag,sen gick jag och Felizia till mig igen, klockan var typ halv 11. Vi kollade på film, Sherdil, och sen gick vi och la oss. Då var klockan 00.30 typ. Kan säga att vi nog somnade rätt snabbt. Jag vaknade sen på morgonen o gick på toa, o Felizia var fett läskig för hon sov med halvöppna ögon, uhh :') Jag somnade om och vi vaknade ungefär halv 11. Skööönt!
 
Idag så åt vi först frukost, smoothie. Sen gjorde vi iårdning oss och gick sen till lekparken & åt upp resten av vindruvorna + nutellan. Vi var där ganska länge, pratade om allt o inget. Sen gick vi hem o åt lunch. Efter det gick vi ut o hade vattenkrig + hoppade studsmatta. Sen gick vi in ett tag och efter det åkte Felizia hem. Har haft 2 grymma dagar med min fina! <3 http://feliziakarlsson.blogg.se
 
Imorgon så ska jag vara i stallet med Hanna, kulish! :D
 
Snodde lite bilder från Felizia's blogg..
 
Älskar dig underbara människa! :*
 

Sofijah

Fast.
 
 
 
 

More pics

 

They don't know me like you do

 



I love you to the moon and back


Felizia&Gangzter ( feliziakarlsson.blogg.se )

Every second is a memory

 
Anna&Hopzo ( mylifeasfitch.blogg.se )
 
 
 
 
 
 

You take me to another world

 
 
 
 
Sara&Ronda ( bjerkliden.blogg.se )
 
 

Förvänd galopp

Jag red igen i gruppen jag red i förut igår. Jag fick Snowy. Det var förvänd galopp som stod på schemat! Snowy brukar vara väldigt bra på att fatta fel galopp, speciellt i hoppningen. Men i dressyren så fattar hon rädd så fick jobba på att få förvänd, men det gick bra! Snowy var fin, kändes något loj men det blev bättre efter att vi hade galopperat.
 
När jag hade ridit klart kom Jennifer och gav mig 2 paket (:D) Det var 2 ansiktsmasker & en parfym. Undrar bra mycket hur mycket hon betalade för detdär.. Men tack så jättemycket!! Parfymen luktade jättegott!
Sen kom Idas mamma med ett paket från Ida, det var ett jättefint halsband med ett "J" på. Taaaaaaccckkkk! :D
Sen kom Felizia & vi var med varann tills mamma kom. Vi hängde i klubbis.
 
Felizia hade med sig såna dära nudlar, som man värmer i mikron med vatten, jag hade aldrig ätit såna förut. Så den där kryddan trodde jag bara var typ "tillbehör", alltså nåt man tog om man ville. Så Felizia o jag börja typ asgarva,haha. Men nudlar var gott!
Imorgon så ska jag fixa nåt med tandställningen jag ska få ,sen hämtar vi upp Felizia vid Stenhagen, går in på maxi o köper nutella o frukt, sen åker vi hem till mig och så sover hon hos mig, myyys! Får se vad vi hittar på, är det fint väder så kanske vi är ute o gör nåt. Kul kommer det bli iaf!
 
Idag så ska jag på match, vi möter Storvreta! Tagga sista seriematchen nu! Vi mötte dom på cupen, vi är bättre! Nu ska jag väl snart ut å hoppa studsmatta, vi har köpt en ny nu, så det är bara att börja träna! ;)
 
Ni får ha en bra dag!
 
Gammal bild, haah

Gårdagen

Igår så åkte jag, Elsa & Ellen till säva. Där mötte vi upp Felizia. Vi gick först till en valackhage och fotade hästarna där. Lite busbilder och lite porträtt bilder. Sen vidare till stohagen. De var inte alls på spring humör så vi fotade bara porträttbilder. Sen gick vi upp till ridhuset, byggde fram ett hinder och lekte lite :--) Sen när vi gick ut från ridhuset så kommer Anna & Sara. Vi följer med dom till stallet, går sedan upp & kollar o fotar när dom rider. De red barbacka och det blev många fina bilder. Jag fick även testa att rida lite på Ronda (Saras ponny). Det var jääättelänge sen jag red henne, och det var jättekul att rida henne igen, tack Sara! :D Sen gick jag ner, o sen upp igen för att hoppa Snowy. Det gick jättebra och fick ett jättebra flyt!
 
 

Vad händer idag?

Idag ska jag åka till stallet vid 1. Ska träffa Felizia där, Ellen ska också med. Vi ska ha det grymt! Fota, filma o skratta. Bästis dag för mig liksom ;)
Sen ikväll är det sista gången på hoppspecialen. Rider Wakinya då har ja bestämt. Min ängel <3
 
Nu på morgonen har jag fått krångla med sms biljett, för mamma glömde ge mig mitt busskort innan hon åkte till jobbet .. Menmen, har jag tur så kan pappa skjutsa mig. Då slipper jag bära på kläder & kamera på bussen också!
Nä nu ska jag börja kolla vad jag ska ha på mig för kläder, samt packa ridkläder. Så vi hörs! :D
Min.

Sirius

Idag så var jag först med Ellen, vi chillade mest. Sen åkte mitt fotbollslag & kollade när Sirius damlag spelade match mot AIK. Det var jätteroligt, Sirius vann med 3-0, GRYMT.

Imorgon blir det att vara i stallet hela dan med Felizia ❤ Kameran hänger med!


Förresten så har jag skaffat instagram igen, följ mig! @jjennyzzettergren

Ellen gillar putte ..

Fail


SOMMARLOV!

F*N VA SKÖNT!
 
Sommarlovet kommer att bli grymt! Massor av kompisar, massor av hästar & stallet. Massor av kul!
 
Sexorna slutade idag, nu blir vi störst. Kliver stolt in i sexan.
En i min klass slutade, riktigt tråkigt. Å så känner jag några i sexan som slutar, så lite tårar blev det.
 
Men ha ett superbra sommarlov allihopa! :D
 
Bilder från förra sommaren.
 
 
Nu börjar blogg.se dampa, så blir inga fler bilder.
 

Snowy 2012-01-28

En gammal video på mig och Snowy.


Snowy igår

Red dressyr på Snowy igår, riktigt fin var hon. Vi började att rida på rundbanan. Vi värmde upp självständigt med skänkelvikningar, öppnor, slutor mm. Sen red vi skänkelvikning på rakt spår. Snowy är väldigt känslig, och hon böjer sig väldigt lätt. Gjorde samma sak i trav sen. Sen galopperade vi två varv runt i ett friskt tempo, fast det var lite svårt att stå upp eftersom att jag hade dressyrsadel, men det gick bra. Sen red vi in i paddocken. Red rätt upp, sen skänkelvikning på rakt spår, en volt till spåret, sen fortsätta. Vända och fatta galopp, galoppera långsidan ner, sen göra samma sak åt andra hållet. Snowy var fin, fast hon har lite svårt att arbeta i galoppen ibland. Jag är jättenöjd över passet, och Snowy är en väldigt fin ponny! Ska fixa 2 gamla filmer på henne, hörs senare!
 
 

20- 04- 2012 ♥

Över ett år sen som jag såg dig för sista gången. Det har inte gått en dag utan att jag tänkt på dig. Får en klump i halsen när jag tänker tillbaka. Jag saknar dig som f*n.
Jag hoppas att du har det bra där du är nu <3
 
 
Jag älskar dig Schamilia och kommer alltid att göra det. <3

Förlåt.

Har inte bloggat alls igår, och har bloggat dåligt på senaste tiden. Men igår hade jag ingen tillgång till dator, och orkade inte blogga från mobilen. Men nu fick jag låna mormors dator :*
Spelade cup igår, UNT-cupen fotboll. Det gick inte bra. Sen vidare till min moster. Har inte så mycket att säga, men jag bloggar nog mer när jag kommer hem. Ska be mamma att ladda över filmerna på mig & Snowy från i fredags, och så ska jag kanske fixa filmen på mig & Arletta som jag inte lagt ut än...
 
 

Söt

Bara för att jag börja filma så va inte han lika busig.


Söt

Bara för att jag börja filma så va inte han lika busig.


Snowy Dream

Red Snowy idag. Riktigt fin ponny. Vi hade markarbete. Lite studs & linjer. Hon var superduktig, verkligen! Hon är väldigt mjuk, ganska lätt. Men ändå ganska envis. Hon är lite rädd för att hoppa av stort på hinder så kommer ofta fel, men det blev bara fel på 1 hinder. Jag är supernöjd! :D
 
Gamla bilder på mig & Snowy
Söta, fina ponny <3

Just girly things


Lite sanningar om mig!

- Jag gillar när folk hickar, det låter så roligt :')
- Jag stör mig på när folk rider på fel sittben
- Jag har sjukt svårt att ta beslut
- Jag skrattar jättemycket
- Känns som att ingen tar mig på allvar ibland, dee lite jobbigt..
- Ja gillar killar ;)))
- Jag vill byta skola, men ändå inte
- Så fort min lärare inte vet hur man gör nåt på datorn, frågar hon mej :p
- Ibland när jag t.ex sitter på lektion, rider eller nåt så kommer jag på 1000000 saker att skriva på bloggen, när jag väl ska göra inlägget kommer jag inte på nånting.
- Jag gillar att kolla på "just girly things" bilder, man känner igen sig!
- Jag har inget internet på mobilen nu, venne varför. De suger .
- Jag gillar engelska.
- Jag gillar inte matte.
- Jag ÄLSKAR att fota.
- Jag blir lätt irriterad ibland
- Jag gillar inte blyga människor
- Jag är snäll mot typ alla
- Jag är blyg mot vissa vuxna å så
- Jag gillar inte mitt hår, bara färgen
- Jag saknar många, och mycket.. <3
- Jag gillar att läsa andras sanningar
- Jag har lätt för att börja gråta
 
De var lite ointressanta saker om mig!

Onsdag

Idag så var jag ju i skolan, sen efter så cylkade jag runt lite här o var med Hedvig. De va mys! Nu sitter jag och lyssnar på musik. Snart ska jag iväg på match, möter Heby/Morgongåva, de sammarbetar liksom. Hoppas att det går bra, men jag tror att dom är tuffa! Det är riktigt varmt ute, så får ha med mig mycket vatten ;)
Hoppas att ni har haft en bra dag. Vi hörs!
Haah

Ojoj dålig uppdatering..

Förlåt, men glömde bort det igår. På sommarlovet blir det bättre!





Ny outfit!

Var på liqusini igår. Använde presentkortet jag vann + egna pengar. Köpte en ny outfit! Blev nöjd med köpet!

Schabrak: 299 kr
Benskydd: 269 kr
Pannband: 125 kr




Bloggar imorron

Har inte hunnit idag.



Young, wild & free

I'm not trying to be perfect
I'm not trying to be like you
I don't care what people say
I'm just my self
Just me

Vädret ??

Spelade match idag. Så j*kla varmt det var! Vi hade en hink med kallvatten som alla typ doppade huvudet i å så. Så det vart gräsigt där i ;) Vi spelade bättre än de vi mötte, men de fick in 3 mål vi 1. En stund i andra halvlek så började det att småregna. Sen började det åska lite, några såg blixtar. Sen blev åskknallarna högre och vi var tvugna att avbryta matchen. Men vi hade bästa domaren idag, asgrymt jobbat Emma!
Btw är jag typ asrädd för åska, uhh. Men men, det är bara att tagga till nästa match som är på onsdag! :D
 
Sitter och dunkar Taylor Swift & Avril Lavigne nu, hah.
 
Musikvideon (<3)
 
 

Just an unnormal girl, in a normal tree

Foto: Felizia   *take me back*

Inte hunnit

Har inte hunnit blogga idag, men slänger in ett inlägg nu. Idag var jag i Ängsö. Några i släkten firade mig. Fick 1000 kr och 2 musikskivor. En på One Direction och en på Ulrik Munther. (<3) Det var jättesnällt! Undrar vad jag ska göra för pengarna? ;)
 
Har fått många grattis sms o så, tack!
 
Min storasyster har även skickat ett paket från Kanada. Fick en jättesnygg tröja, ett mobilfodral (dock till Iphone men det funkar ändå!), en liten gullig mjuksisbjörn, och ett brev där det stog såhär;
 
For my sister on her Birthday. A sister to love that you never outgrow.
 
I may not always tell you how much it means to me to have you as my sister, and I may not always let you know when I'm feeling proud of you...
But on your birthday, I want you to know that although some things go unspoken between us, the love and pride I feel for you are such a part of me - not just today, but always.
Have a Wonderful Day
 
Åh vad jag saknar henne, helt sjukt <3
 
 
Ni får en bild på mig & W <3