Dagens citat

 

Dag 2: En person jag vill träffa just nu

Åh, asså kan inte bara välja en..
 
Jennifer ( http://zaally.blogg.se )
 
Ida ( http://nattstad.se/idabergqvist )
 
 
 
O så dessa boys såklart :*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 1: En bild på mig + 10 fakta om mig

  • Jag föddes den 31 maj 2001
  • Jag är 167 cm lång.
  • Jag får lätt nya kompisar och jag kan vara med alla typer av människor.
  • Jag har väldigt dålig humor, alltså jag tycker att det mesta är kul ^^
  • Jag fastnar lätt för killar, hatar't
  • Jag är ganska trög ibland, alltså osmart
  • Jag är väldigt snäll av mig hihihi
  • Jag älskar att kramas, hiho
  • Jag älskar lingonsylt
  • Jag kommer inte på nåt mer, fråga om ni undrar något :)

 

 

 

 

 

Dagens citat

 

30 dagar

 

Dagens citat

 
Bloggar ju rätt så dåligt, så tänkte ta o börja med dagens citat/bild.
Ska även försöka att hitta nån bra x-dagars lista, så har jag nåt att blogga om ;)
 

Run baby, run!

Run as fast as you can, never look back, never stop.

Pay&Jump med Lloyd 6/12-13

 
Kanske har lagt upp videon förut, men är inte säker, hahaha.

Uppvärmning 6/1


Hoppträning 17/1


Yes!

Har nog inte berättat att jag ska vara med i Sävas dressyrlag i år. Ska rida på Wakinya såklart, men man får ju inte tävla dressyr på hennes bett, (ett pelham). Så därför har jag börjat träna nu på ett vanligt 2 delat bett istället. De två första gångerna gick det inte alls bra, hon gick inte i form och jag blev väldigt stark i handen. Jag hoppade på det på fredagen, då kom vi lite mer överens. Hon gick i "form" ibland. Däremot så bjöd hon mycket mer på hinder den gången! Hon hoppade av stort och stannade inte en ända gång! Min ridlärare sa att hon såg mycket gladare ut osv. och att jag skulle fortsätta hoppa på det, så så får det bli! (Film kommer)
Jag red ut på samma bett i söndags och då fick hon mest gå runt kravlöst och jag ville att hon skulle lyssna framåt och tillbaka, framåt var inga problem, blev värre när det skulle gå långsamt. ;) I alla fall så försökte jag att vara så mjuk i handen som möjligt.
 
När jag kom till stallet i måndags så blev jag väldigt glad. Wakinya hade fått ett eget träns med 2 delat bett! (Typ helt nytt dessutom), och en dressyrsadel. Yeey!
O vet ni vad? Hon gick i form! Haha äntligen liksom. I början så ville hon inte riktigt jobba, men jag var mjuk i handen och höll om med skänkeln så efter ett tag så blev hon riktigt fin! Hon har nog aldrig varit så mjuk i munnen. Sen så gjorde vi övergångar och då blir hon ju väldigt pigg, så då blev jag stark i handen och glömde att jobba med sätet, men det kommer säkert!
Jag är i alla fall jättenöjd, för ett tag trodde jag inte att det skulle gå.
Bästa heesten. <3
 

Hon får mig alltid så glad


Bästa W

We're not perfect, but we are f*cking awesome

Lite bilder från uteritten idag, finaste ponnyn.
Foto: Mamma ! <3

FRÅGESTUND!Kom igen o fråga nu då! Kan vara exakt vad som helst, vad vill du veta? Något du undrar? Jag svarar helt ärligt, så kom med bra frågor nu! ;)

Feather "Fiffi"

Fick lite bilder av Alexandra ( http://alexandraneu.blogg.se )
från när jag hoppade Fiffi.
Tack så mycket för bilderna! :)
 
 
 
Ursäkta min sist, men ponnyn e bra söt ;)
 
 
Tack igen för bilderna Alexandra! :)
 

Smile baby

Hon e bra söt asså ;)

Alla har vi varit små ;)


Vad har hänt den senaste tiden?

Tar ridningen, för det är det jag kommer ihåg, haha.
 
 
En söndag så red jag o mamma privatlektion. Wakinya var superfin verkligen. Jag fick till min sits o Wakinya böjde kroppen bra. Fick till känslan verkligen. Supernöjd!
 
På måndagen var det sista gången på dressyren för den här terminen. Fick en bra känsla och hon var samarbetsvillig, blev något stark. Nöjd i alla fall!
 
På fredagen var det sista gången på hoppningen och då hade vi en liten tävling. "Grundomgången" gick jättebra, blev felfria! Hindrena låg på ca 80 cm. På "omhoppningen" så kände hon på mig att det var tävling o vi fick kanske 4 stopp. Men jag är jättenöjd ändå! Omhoppningen var 90 cm.
 
På söndagen (tror jag?) red jag ut med Maria, Elin, Josse och Felicia. Hästarna var ju lagom pigga kan ja säga.. haha! Blev mycket galopp den uteritten och Wakinya var taggad till 1000. Hon liksom galopperade när vi skulle trava o aah, ni fattar. ;)
Det gick bra i alla fall och hon lyssnade på mig även fast hon var pigg.
 
På måndagen så red jag Wakinya i ridhuset tillsammans med mamma på Silver.
Jag la ut 2 bommar på ena långsidan och varierade galoppsprång emellan. Det gick bra men hon var väldigt pigg. Red även på volter o red lite öppna o skänkelvikningar. Gjorde även lite galoppombyten och det gick bra, hon är lite svagare i bak och byter bara fram först innan hon byter bak också. Men jag är jättenöjd och det är mycket lättare att rida henne ensam än i grupp! Det var bara jag och mamma som red då så jag fick halva ridhuset och mamma andra halvan, så det blev super!
 
På fredan så red jag ut med mamma. Jag red Wakinya såklart och mamma red Tequila. De var väldigt pigga haha. Tequila busade lite och Wakinya tog en tur ner i diket, haha token. Det gick bra i alla fall!
 
 
 
På söndagen så var det tävling på g! Hoppade 60 o 70. Tänkte hoppa lågt nu ett tag, åka på pay&jumper o sånt så att hon får tillbaka självförtroendet.
 
I 60 cm så var hon lugn men ändå framåt, fick en bra galopp och fokuserade mest på att komma runt. Kom till omhoppning, svängde lite mer och det ledde till en 1:a plats! Åååh var så glad även fast det var så lågt, bästa ponnyn!
 
I 70 cm så fick vi 2 stopp, på samma hinder. Resten gick jättebra och jag var jättenöjd ändå! :)
 
 
 
 
Efter så släppte jag ut henne i hagen, gav henne lite godis och fixade hennes grejer.
 
Sen så red jag på Lloyd i ridhuset, mamma red Silver på andra sidan.
Jag red lite lika som jag gjorde på Wakinya, växlade galoppsprång och så.
Han är sjuuukt stel, framförallt i vänstersidan. Jobbade med att lossa båda sidorna och på slutet ar han riktigt fin! Han var väldigt pigg men fick till en lugn galopp efter många halvhalver och övergångar. Fin ponny! :)
 
 
 
 
 

Han är grym.

 
Gaaaahh