-

 
 

7 mars


Mirre här

Hej! Nu har vi nyss ätit lunch och ska vänta på jenny som mår illa. Vi har haft svenska, musik och nationella matte prov och vi ska in halv ett då ska vi ha ett till prov i matte. Vi står i kapprummet och skrattar, Jenny fiskar upp Ellen!! :D HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH vi skrattar ihjäl oss.....


Heeejdååå!!!

Baby

Wakinya var riktigt pigg igår på uteritten hahaah. 

Print från film 


Svealandsmästerskapen


Var på friidrottstävling förra helgen, gick jättedåligt för mig men laget kom på femteplats! Var med i kula & 60 m också. :)

Look at the girl, she's amazing

 
 
 
 

Moving it around just the way I like

Herregud vad jag älskar henne

She's the only one

 

Brother & Sister tag med Olle

Ja e sjuk så skitful o allt men yolo


Saknaden är stor

Har äntligen hittat min ängel, snart 2 år av saknad. Trodde aldrig jag skulle hitta henne. Undrar vart hon kommer nu, hon såldes från säva för 2 år sen, o nu är hon till salu igen .. ❤️


Foto: Mamma


´They love to see me fall
They think they know it all

Mitt hjärta

 
 

Prinsessan ❤️Hon va så duktig på uteritten idag, red runt kravlöst o ba hade kul ❤️

Finest Fable

Hittade några gamla filmer på mig och Fille, en c-ponny som jag brukade rida förut. Han står kvar på Säva men min kompis Elin är fodervärd på honom nu. Dom är verkligen superfina tillsammans.
 
 
 
 
Sitsen och ridningen har väl förbättrats lite ;)
 
Men åh vad jag saknar honom <3

Sjukling

Är väldigt förkyld så stannade hemma från skolan idag vilket var skönt. Det är ju jättejobbigt att sitta på lektioner i skolan när man är täppt i nästan och hostig. Hemma så har jag bara slappat. Lyssnat musik o så. Har även bakat kladdkaka tjock som jag är. ;)
Hoppar över träningen idag också. Måste bli frisk tills på fredag och i helgen. Och nästa vecka så verkligen måste jag vara frisk, då är det nationella prov och i helgen ska jag tävla i friidrott.
 
 
 
 
Riktigt gammal bild, hihi saknar buspollen <3
 

-

 

Fyndat på Hööks!

Jag och mamma var en sväng förbi Hööks idag. Kikade runt lite, kollade på schabrak bla. men köpte inget. Sen hittade jag en korg med rea saker och där var det en jättesnygg brun jacka för bara 100 kr. 100 KR ?!?! Den har kostat 700 kr men nu var det rea på den, fanns typ bara en kvar så jag tog den! Den sitter jättebraoch är supersnygg haha.
 
 
 
 
 
 
 

-

Mitt hjärta

Taggad på uteritt!

Jajjamen, snart drar jag till stallet för en uteritt på Wakinya med Sofie & Silver. Ska bli jättekul, hoppas att hästarna är på bra humör!:)
Sofie & Lloyd , Jag & Wakinya