Fullt normal

Haha, pucko ❤


Vadå godisrotta?

Haha, tjockis.. ❤


Fullt upp!

 
Japp! Idag blire fullt upp. Ska städa/dammsuga rummet, byta i Puttes bur, och plugga Europas länder/ Huvudstäder för har prov på det imorgon!  Kul..jättekul..!
 
Svarar nog på frågorna imorgon istället! :P
 

FRÅGESTUND AVSLUTAD

Nu är frågestunden slut! Svarar på frågorna idag!:)

Duktig !

Joggade till friidrotten idag, det var varmt och pappa sa åt mej att gå, för han ville inte skjutsa mej, så jag joggade istället. det var uppfriskande! det var väldigt fin himmel också!:)





Let's peace out and be yourself




Skolaa








It's too cold outside, for angels to fly




Trött chey

Är hemma nu. Är jätteglad över dagen. Haha. Men är väldigt trött nu för fick dela på en jätteliten dubbelsäng med lillbrorsan. Och han är inte den roligaste att sova med.. Speciellt inte i en trång säng ! Menmen, får sova i natt iallafall! :)
Hoppas ni har haft det bra, nu kommer jag uppdatera som vanligt igen :)
 
 
 

Bad update

Är på äventyr i Stockholm så blir dålig bloggning idag och imorron!:)

Sné bild på mig å Faxe <3

Fotar

Håller på att fota Schleichhästar, haha. Men blir väldigt nöjd med bilderna.


sneakpeak.






ÅÅH JAG VILL FOTA NÅN SOM RIDER PÅ RIKTIGT NUUU ❤

Elsa&Zvante

http://elsarehnstrom.blogg.se 
 

In action

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läs

Kolla inlägget jag skrev på min gamla blogg..saknar det. Men nu är jag här. Och har utveckats.
 
 
Kolla HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR <3
 

Elsa&Bella


Wakinya 22/2 - 13

Film från hoppträningen, here you are! :)


Godmorgon

Godmorgon världen! Idag vet jag inte vad som händer. Ska äta mycket godis. Hha. Nej men ska väl vara hemma. Kanske klipper ihop nån liten film från igår om mamma laddar över filmerna till datorn.
Wakinya var riktigt pigg och fräsh igår. Hon hoppade av stort istället för att komma nära vilket är jättebra (tycker jag, men inte ridläraren) Jag lägger henne hellre långt ifrån än för nära men ridläraren typ förstod inte det. Så vi hoppade om sista hindret i banan och det kändes bättre, men vi kom lite nära. Men jag är jättenöjd över igår och nu gäller det att få fram den där farten hon hade igår på tävlingar också.
Har inget annat att skriva om. Så ha en bra dag! :)
Sen kommer det lite bilder från en hoppträning också :)
 
Sötaste ♥

Faxe & Wakinya

Red igen i gruppen innan hoppspecialen idag. Fick Faxe, en jättesöt gammal islänning. Det gick jättebra, han var lite seg, men i slutet gick han jättefint, söt ponny ♥ Vi hade markarbete och jobbade lite med att ställa och så lite skänkelvikningar. Jag är nöjd!
Wakinya skriver jag mer om sen.
Blir ett bildlöst inlägg, men jaja.

Jag är med och tävlar om ett Amigo fleecetäcke!

Hos http://ponnydressyr.se ! Var med du också! :)
 
Kolla in http://ponnydressyr.se http://ponnydressyr.se http://ponnydressyr.se
 
 
Skulle verkligen behöva ett ♥

Wakinya Lurbo

Sådär gick det, haha :) Men är jättenöjd ändå. Ponnyn är så fin <3


Elisabeth&Mandy♥

Varsågod Elisabeth! ;) ♥


Hemmaaa








Mot Leos lekland

Fick med mig Ellen och Elsa, haha !



Helt slut

är helt slut i benen idag.. Och så vill brori åka till Leos lekland..jippie..menmen ha en bra dag. hejdå

Slalom är ju skitkul!

Var ju till Romme med Ellen och Elsa idag. Jag har aldrig åkt slalom förut. Det var lite svårt i början men sen gick det bättre och bättre. Åkte några gröna backar och sen åkte vi till den andra sidan. Där åkte jag lite brantare bakcar och även 2 blåa, *stolt*. Svängde från vissa backar in till andra och tog lite hopp. Det var, som rubriken säger, skitkul! Haha, nu gäller det att tvinga med familjen med dit nån gång. Och stolslift var ju kul..;) Ramlade ingen gång heller, eller jo en gång när jag nästan stod stilla, haha. Men ha det bra, hejdå!
 
Liten suddig bild, menmen.

Ingen bloggning imorgon

Blir ingen bloggning imorgon för jag ska med Ellen och Elsa till Romme. Vi åker från oss klockan halv 7 på morgonen..gäsp.
Sov till 10 i morse iallafall och ska lägga mig snart och ligga och läsa istället. Jag har aldrig åkt slalom så dom får väl lära mig det ! Haha, om jag ens vågar åka ner för den lättaste backen..

Min mobilladdare är paj så jag och hon har delat laddare. Men nu är hon inte hemma och har med sig laddaren så jag har typ 15% på den så den stannar nog hemma imorron.
Men ha en bra dag imorrn! :)

Ridpasset igår

Igår så var det dressyr med Wakinya, och tusan vad hon var grym! Hon är så himla fin. Gick på tygeln från början till slut i princip. Helt kär i ponnyn, ingen får ta henne ifrån mig nu..snälla..♥
Vi tränade galoppfattningar. Hon är sjukt grym på det! Efter galoppen blev hon lite taggad, men hon blev inte stark och springig för det. Bästa ponnyn <3

Igår,

Igår så gick jag upp klockan 8.. men kunde seriöst inte somna om. Sen gick jag och mötte upp Elsa och vi gick hem till mig. Sen sjöng vi lite singstar (haha) och jag åt lunch. Sen gick vi hem till henne och då var Ellen (min kompis, hennes lillasyster) med oss också. Vi fikade och sen gick vi ut och skämde ut oss. Nejmen vi var lite konstiga. Tur att ingen såg att det var jag. Ja, vi var lite konstiga. Går inte in på detalj, hahaha.
Men ha en bra dag!
 

Chilldag

Idag blir det att förmodligen vara med Elsa, och kanske Ellen! Än så länge har jag bara ätit frukost och gjort iårdning mig. Så ja, blir en chilldag! シ


Bild från igår.

Videoblogg ✌✬

Lite prat om idag ✌


Onödiiiig

Svambob i bakgrunden och aa..


ⓜⓔⓛⓞⓓⓘⓕⓔⓢⓣⓘⓥⓐⓛⓔⓝ

Inte så bra idag, än så länge.
men men, haha.
ha det bra!
♥★

Grym tröja ✓

Älskar brorsans tröja, big like ☆♡ツ✸




Ha det bra ♬

Inget liv

Rätt lag på grejen eller?;)


Onödig video


Just peace ✌








Allsvenska-möte

Idag kl 11 ska jag på allsvenska-möte. Ska typ prata om hur det går till och så. Sen vidare med bussen till mormor. Ha en bra dag!

Kram
//Jenny



Wakinya & Zvante

Hur söta liksom?!♥

Hoppbilder-Wakinya och jag

Och sist den mindre snygga bilden .. ;)

Ridbilder-Wakinya och jag


Frågestunden avslutas snart

Yepp, snart avslutas frågestunden så om ni vill fråga nåt klicka HÄR!
 
Säger till när frågestunden är slut! :)
 

Porträttbilder- jag & Wakinya

Kanintekollamigmättpåponnyn. Såklart skulle hon ju gapa precis när mamma fotade, haha♥

Porträtt bilder- Wakinya ♥

 

Världens finaste shettis♥

 
 
 

Gamla bilder?

Vill ni ha lite gamla bilder när jag rider? :)
 
Smakprov♥
 
 
 

Film på g.

Håller på med en film, och saknar ponnyn som tusan.. ❤

Morgon-blogg

Snart blir det till skolan. Döö onsdag -.- vi har seriöst typ inget kul på onsdagar.
Men ikväll är det friidrott iallafall! :)
Hoppas att ni har en bra dag!
//Jenny



Ridpasset igår

Red Wakinya som vanligt. Vi hade WE ( Working Equitation). Den här gången var det "klockan" Man skulle rida in mellan två bommar, plinga i en klocka och rygga ut igen. Vi började med att skritta fram, gjorde en framdelsvändning och joggade igång dom. Wakinya var lite loj stundtals men var pigg och framåt. Vi började att rida lite slalom och red in mellan två bommar gjorde halt och ryggade ut, hon är så duktig på att rygga! Sen började vi att trava lite mer intensivt, red på volt och fyrkant. Hon var så himla fin stundtals! Sen började vi att rida nära slalompinnarna och gud vad kul hon tyckte att det var! Böjde sig jättefint, nästan lite för mycket, haha! Vi gjorde också halt mellan konerna och plingade i klockan, ryggade ut. Hon reagerade inte alls på klockan och ryggade superfint, lite snett, dock. Sen galopperade vi runt hela ridhuset men vände även över ibland så att man inte skulle galoppera runt runt bara. Jag gjorde lite volter också. På långsidorna lät jag henne galoppera på lite och shiet, där kom hon fram ordentligt. Samlade upp och hon jobbade superfint. Det var galoppen som behövdes! Efter galoppen så blev hon mycket lättare att böja. Vi red igenom slalomen och ryggningen några gånger och skrittade sen av.
 
Det var någon som hade bitit henne i örat (förmodligen) så när jag kom till stallet möttes jag av en ponny med rosa dipdye, stackarn♥ Men fick hjälp av Elin att tvätta rent lite. Hon verkade inte ha så värst ont iaf. Tog ingen bild för att jag hade inte så mycket batteri på mobilen. Men såret läker nog snart.. om nån vecka eller så.
Gammal bild♥
 

FRÅGESTUND!

 
Dax att ha en frågestund nu. Fråga vad ni vill! Svarar på allt. Blir det mer än 10 frågor svarar jag i video.
 
Är du.. Hur många.. Vad .. Varför.. Har.. JA FRÅGA VAD SOM HELST!
 
LET'S GO!
 
 
Bästabästabästa♥
7
 
 
 

`?

Ska jag ha en sån här?
 
 
Fast då lite mindre
 
 

Da day

Idag så var det en vanlig skoldag. MÅNDAG♥♥♥  Vi gjorde det vi brukar på måndagar. På idrotten spelade jag fotboll. Alla tjejerna i klassen är så tråkiga och vill inte spela fotboll så jag blir forever alone med killarna..men är ju lika bra som dom (okej nästan, faktiskt) så det går bra ändå. Vi slutade 14.20 som vanligt. Förutom på fredagar då vi slutar 12.40 :D Gick hem och åt mellis, sen kollade jag lite bloggar. Nu sitter jag och skriver det här. Ikväll blir det dressyr. Jag är lite dålig på att skriva om mina ridpass.. men ska försöka börja med det!
 
Lite fler bilder, bah för att liksom ;)
 
 
Ha det gött, igelkött! ♥

Igår & Idag

 
Blev lite mycket v-bloggande igår. Men jaja. Filmen var jättebra iallafall! Fast det var sjukt högt ljud på bion så det var lite jobbigt.. Vi såg den i 3D. Sen gick vi runt och tittade på lite isskulpturer. Dom var häftiga (eller några iallfall) Sen blev det att åka hem igen. Mamma hade pokerkväll med några andra "tjejer", så jag, pappa och Olle höll oss på övervåningen. Jag stängde in mig på rummet med datorn och gjorde lite videos (som ni märkte). Knäppte lite egopics också, haha. Sen spelade jag buzz med p & o. Jag vann, såklart!
Bjuder på lite bilder..
 
 
 
Typical jag, 24/7.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuz you are everything I see

 

Jag bjuder!

Så mobba inte. Skratta annars blir jag ledsen :( :D


Kortiis

Prat om tråk, haha :)


Videåblågg


Lurvboll


Dagens planer

Först åker vi till Hammarskog med brorsans klass. Får se hur det blir, om alla småttingar jagar runt mig eller nåt sånt, haha. Ikväll blir det bio med pappsen och brorsan. Mamma har nån pokerkväll hemma så vi åker iväg ett tag. Blir röjar-Ralf. Den verkar bra. (Jag gillar ju såna här disney/barnfilmer, haha) Men faktiskt gör jag det. Menmen, ha det bra alla ni!
 
Bjussar på lite egopics♦↓
 
Snart kommer en tävling upp ¨på bloggen, så håll koll! (ingen stor tävling, men ändå, haha)
 

Rubriik

Hejsan! Tycker att det är lite dåligt med kommentarer..man tappar liksom blogglusten lite! :p
Menmen..ska inte klaga. Statistiken är rätt bra iallafall.
 
Har ni nåt tips på vad jag ska blogga om? Hade tänkt ha en frågestund snart iaf.
Men ha det bra!
 
 
Senare är det ju somsagt hoppträning på lilla prinsessan!♥
Älskar bilden♥
 

Dagens -







Bilderna blev cp, men jaja.

TAGGA HOPPTRÄNING IKVÄLL ❤

One direction

Har börjat blivit ett fan av One direction.. dom dunkar i lurarna när jag gör läxan mm. Haha.
Men såå grymma!
 
http://www.youtube.com/watch?v=nvfejaHz-o0&feature=share&list=ALYL4kY05133pflcdNWdKgLkFIEQ67p9Lk
 
http://www.youtube.com/watch?v=xGPeNN9S0Fg&feature=share&list=ALYL4kY05133pflcdNWdKgLkFIEQ67p9Lk
 

Nöjd.

Är sådär nöjd över matten igår!






min lärare älskar mig <3

You have stole my heart♥

Bilder från framridningen på vinterhoppet. Foto; Amanda rask (http://lillarasken.blogg.se) (http://mandar.blogg.se) ♥

Dålig uppdatering

 
Dagarna rullar på..kommer upp resultat från tävlingen sen nån dag. När vi fått upp filmerna till datorn. Jag är nöjd iallafall. Skulle det ha varit t.ex. Fille jag hade tävlat så hade jag inte varit speciellt nöjd. Men det var Wakinyas och min första bortatävling :)
Ha det bra!
Gammalbild

Studan

Idag åker vi t studan med skolan.



Då bär vi av!

Mot lurbo!


Sockerbitar är konstiga

Haha, så sööt! ❤


Mot friidrottstävling!



jättefinjagvet

Cinema Challenge


Cinema Challenge


Skolaa