Resultat

 
LD (förklass): Red fram ute i en snöig paddock. Det var bra undelag och man kunde t.o.m. galoppera! Riktigt bra då hon blir mer framåt ute. Hon var jättefin och lyssnade väldigt bra, lite långsam framåt. På framhoppningen var hon också fin. Busar till ibland när man gasar, sötponnyn! Det var jätteliten plats så liiiite svårt att galoppera på. Hon hoppade fint och fick en bra känsla.
Inne på banan så var hon lite loj men kom igång. Hoppade 1:an och 2:an super, tog ut vägen lite för lite till 3:an så kom lite långt ifrån och det blev ett stopp där. Hoppade det jättefint sen. 4:an och 5:an gick också bra men hon stannade på 6:an. Där var hon bara dum. Jag skänklade på men hon stannade. Tog en liten sväng och då hoppade hon. 7:an var hoppade hon också jättefint.
 
LC (lagklass): Hon var väldigt framåt på framridningen. Det var ganska upptrampat så man fick ta det lugnt i svängarna. På framhoppningen var hon också pigg, bockade en gång och det är bara positivt! Hoppade båda jättefint.
På banan var hon sååå grym. Hade ett superbra tempo! Fick ett pet på 3:an för kom för långt ifrån och ett stopp på 7:an. Då var hon också dum, haha.
 
 
Jag är så sjukt nöjd över Wakinya. Vi kom runt båda rundorna ♥ Och stannade bara 1 gång i LC:n. Ååh underbara ponny♥
Anna sa att jag satt och log under hela LC:n, och det förvånar mig inte ♥
Mer bilder kommer.

Kommentarer
Ida säger:

Kuul att det gick bra, sjukt fina <3

Svar: Jättekul! Tack <3
Jenny Zettergren

2013-03-25 | 18:29:28
Bloggadress: http://idislove.bloggplatsen.se
Elisabeth säger:

Ni e så fina tsm!! Älskar er ❤❤

Svar: Åh, tack så mycket! Älskar dig❤❤
Jenny Zettergren

2013-03-26 | 09:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback